flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки поведення "Дня відкритих дверей"

06 червня 2018, 17:01

06 червня  2018 року у приміщенні Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська відбувся  «День відкритих дверей» для ліцеїстів Міського юридичного ліцею.

Метою зустрічі було ознайомлення молоді з діяльністю судів загальної юрисдикції, підвищення рівня правової культури,  ознайомлення з практичними питаннями  реалізації прав осіб на звернення до суду.

У ході проведення заходу ліцеїсти отримали можливість ознайомитися з роботою суду, порядком розгляду судових справ, фіксування судового процесу, роботою та обов’язками працівників апарату суду, оглянули службові приміщення суду, поспілкувались з суддями та працівниками апарату суду, а також відвідали відкрите судове засідання.

Керівник апарату суду Ткаченко Лілія Михайлівна, розповіла про суд як ланку в системі судоустрою України, ознайомить присутніх з новітніми технічними можливостями ведення судового процесу системою відеоконференцзв’язку, стадіями  розгляду судової справи, порядком звернення до суду, правилами поведінки працівників суду та правилами поведінки в суді,  посадовими обов’язками  секретарів судового засідання, помічників судді та інших державних службовців.