flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про про винесення вироку щодо Барвінського Миколи Олександровича

17 квітня 2024, 15:29

Вироком Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 22.03.2024 р. у справі №201/4710/23 , провадження  № 1-кп/201/317/2024 - визнати Барвінського Миколу Олександровича винуватим у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 111-1 КК України та призначити йому покарання у виді позбавлення волі строком на чотири років з позбавленням права обіймати посади пов’язані з організаційно-розпорядчими і адміністративно-господарськими функціями в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, а також підприємствах, в установах та організаціях всіх форм власності строком на десять років з конфіскацією всього майна.

Строк додаткового покарання у виді позбавлення права обіймати посади пов’язані з організаційно-розпорядчими і адміністративно-господарськими функціями в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, а також підприємствах, в установах та організаціях всіх форм власності - рахувати з моменту відбуття основного покарання.

Строк відбування основного покарання Барвінського Миколи Олександровича у виді тримання під вартою обчислювати з моменту фактичного затримання.

Запобіжний захід у виді тримання під вартою відносно Барвінського Миколи Олександровича залишити без змін.

Вирок може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом 30 днів з дня його проголошення.

Вирок набуває законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку.