flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повістка про виклик Марченко М.О. 201/14712/23

22 березня 2024, 10:00

Жовтневий районний суд м. Дніпропетровська викликає Марченко Марину Олександрівну, 30.11.1978 р.н., уродженку м. Свердловська Луганської області, яка зареєстрована за адресою: Донецька область, м. Горлівка, вул. Рудакова, буд. 33А, мешкає за адресою: Донецька область, м. Маріуполь, пр. Будівельників, буд. 52 як обвинувачену у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 111-1 КК України, у підготовче судове засідання, яке відбудеться 09 квітня 2024 о 11-00 год.

Справа буде розглядатись в приміщенні Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська, який розташований за адресою: м. Дніпро, вул. Гусенко, 13, під головуванням судді Батуєва О.В.

Ухилення від явки на виклик суду (неприбуття на виклик без поважної причини більш як два рази) обвинуваченим, який оголошений у міжнародний розшук, та/або який виїхав, та/або перебуває на тимчасово окупованій території України, території держави, визнаної Верховною Радою України державою-агресором, є підставою для здійснення спеціального судового провадження.

З моменту опублікування повістки про виклик у засобах масової інформації загальнодержавної сфери розповсюдження та на офіційному веб-сайті суду обвинувачена вважається належним чином ознайомленою з її змістом.

Роз’яснити Марченко М.О. про можливість взяти участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи EASYCON. У такому випадку обвинуваченому слід направити відповідну заяву на електронну адресу суду: inbox@gt.dp.court.gov.ua. Ризики технічної неможливості участі у засіданні в режимі відеоконференції «EASYCON» поза межами приміщення суду, переривання зв`язку, тощо несе обвинувачена.