flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відповідно до наказу Голови Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 16 березня 2020 року на період з 16 березня до 03 квітня 2020 року (включно) в Жовтневому районному суді м. Дніпропетровська введено особливий режим роботи суду

16 березня 2020, 13:29

УВАГА!!!

Відповідно до наказу Голови Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 16 березня 2020 року на період з 16 березня до 03 квітня 2020 року (включно) в Жовтневому районному суді м. Дніпропетровська введено особливий режим роботи суду, який передбачає наступні заходи:

  1. Припинення особистого прийому громадян керівництвом суду;
  2. Обмежити допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань;
  3. Суддям рекомендовано зменшити кількість судових засідань, що призначаються до розгляду протягом робочого дня;
  4. Суддям рекомендовано за можливості здійснювати судовий розгляд без участі учасників судового розгляду, у передбаченому законом порядку, зокрема відповідно до ч.4 ст.229 КАСУ, ч.2 ст.247 ЦПК України, ст. 107 КПК України та ін.
  5. Рекомендовано громадянам та іншим особам подавати до суду всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», а також засобами поштового зв’язку.
  6. Рекомендовано учасникам судових засідань подавати до суду заяви про розгляд справ за їхньої відсутності за наявними у справах матеріалами, у випадках, передбачених законом.
  7. Рекомендовано утриматись від відвідування приміщення суду без нагальної потреби, особливо за наявності ознак захворювання.
  8. Суддям та працівникам апарату суду за найменших ознак захворювання вжити заходів щодо самоізоляції, повідомити про стан свого здоров’я відповідний заклад охорони здоров’я та керівництв суду телефоном, або іншими засобами зв’язку.

 

Ставтесь з повагою до свого здоров’я та здоров’я оточуючих!

 

Ознайомитись з наказом можна за посиланням