flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча зустріч представників Соборного відділу Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області з представниками Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська

22 лютого 2019, 15:56

В приміщенні суду 21 лютого 2019 року було проведено робочу зустріч представників Соборного районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області з представниками Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська  щодо обговорення питань складання досудової доповіді та обставин, при яких відносно обвинувачуваного не готується досудова доповідь..

В процесі робочої зустрічі  було обговорено вимоги законодавства щодо порядку складання досудової доповіді, в порядку ч.1 ст.314-1 КПК України, а також випадки за яких досудова доповідь не складається.

В робочій зустрічі брали участь:  начальник Соборного районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Долженко Л.М., та старший інспектор районного відділу Болдирева К.В., суддя Шелестов К.О. та керівник апарату суду Ткаченко Л.М.