flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь заступника керівника апарату суду у міжнародній конференції з судового адміністрування

25 липня 2017, 10:30

       Заступник керівника апарату Жовтневого районного суду м.Дніпропетровська з 09 по 13 липня 2017 року приймала участь у міжнародній конференції з судового адміністрування «Досконалість у всесвітньому масштабі», яка відбулась в м. Арлінгтон, Сполучені Штати Америки.

До порядку денного конференції були  включені шість пленарних засідань та понад 48 сесій з таких тем як: рівний доступ до правосуддя; управління судами та лідерство; технологія та її розгортання; сприяння верховенству закону; незалежність і підзвітність судової влади; простір, засоби, безпека та багато інших сесій для посилення роботи судових спеціалістів.

Під час конференції було проведено виставкове шоу на якому представлені останні технічні та інформаційні тенденції у сфері забезпечення роботи судового менеджменту.

Делегати конференції мали змогу відвідати United States Court of Appeals for the District of Columbia Circuit (Апеляційний су́д США́ округу Колумбія) та Supreme Court of the District of Columbia.

 

Захід відбувся за підтримки National Association for Court Management (NACM) -Національної асоціації судового менеджменту Сполучених Штатів Америки та International Association of Commercial Administrators (IACA).