flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення для учасників справи, які не отримали повідомлення суду

18 грудня 2017, 16:06

                                                                                                                                            Відповідач: Карпічко Н.М.

                                                                                                                                            яка також представляє інтереси малолітнього 

                                                                                                                                             Карпічко Д.Є.       

 

        Жовтневий районний суд м. Дніпропетровська  повідомляє  Карпічко Наталію Михайлівну 15.11.1978р.н, яка діє також в інтересах  неповнолітнього Карпічко Даниїла Євгеновича, 03.09.2004р.н., що під головуванням судді   Ткаченко Н.В. 19.03.2018р. о 10.00 годині  відбудеться  судове засідання по цивільній справі №201/10029/17 за позовом Карпічко Наталії Михайлівни, Карпічко Наталії Михайлівни, яка також діє в інтересах малолітнього  Карпічко Даниїла Євгеновича (третя особа – Управління – служба у справах дітей Соборної районної у м. Дніпрі ради) про припинення права осіб на частку в квартирі, яка належить на праві спільної часткової власності.

        Вам необхідно з’явитися в Жовтневий районний суд  м. Дніпропетровська, (м. Дніпро, вул. Паторжинського, буд. 18 а,  каб. 17)  особисто, або направити свого представника з належно оформленим дорученням.  Додатково роз’яснюємо, що у разі Вашої не явки, або не явки Вашого представника, справа буде розглянута за Вашої відсутності.

        Крім того, до зазначеної дати, Ви можете отримати в суді  копію позовної заяви з додатками, ознайомитись з матеріалами справи, т.я. документи суду на Вашу адресу  вручити поштою  Вам або повнолітнім членам родини не має можливості, через повернення конверта.