flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вільні вакансії!

20 жовтня 2017, 15:00

УМОВИ

проведення конкурсу

на зайняття вакантної посади державної служби (категорія «В») – головного спеціаліста з питань персоналу Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська (Дніпропетровської області)

 

Загальні умови

Посадові обов’язки:

1. Приймати участь у здійсненні заходів щодо реалізації державної політики з кадрових питань в суду.

2. Аналіз практики застосування законодавчих і нормативних актів з питань проведення державної кадрової політики в суді, готує пропозиції щодо її поліпшення.

3. Підготовка та контроль документації для продовження терміну перебування на державній службі працівниками апарату суду в установленому законодавством порядку.

4. Підготовка проектів наказів про призначення на посади в апарат суду, переведення на інші посади, звільнення з посад, з інших кадрових питань та їх реєстрація.

5. Реєстрація наказів голови місцевого суду та керівника апарату суду з кадрових питань.

6. Узагальнення практики роботи з кадрами, вносить голові суду та керівникові апарату пропозиції щодо її вдосконалення.

7. Підготовка матеріалів для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби, атестації та проведення щорічної оцінки виконання державним службовцями апарату суду покладених на них обов’язків і завдань.

8.  Прийом та оформлення матеріалів документів осіб, які претендують на зайняття вакантних посад апарату суду, попереджує їх про встановлені законодавством обмеження, пов’язані з прийняттям на державну службу та проходження державної служби, ознайомлює із загальними правилами поведінки державного службовця, контроль за добором і розстановкою кадрів працівників апарату суду.

9. Складання графіку відпусток суддів та працівників апарату суду, контролює його виконання.

10. Проведення роботи з  формування, обліку, зберігання та доповнення особових справ, а також  внесення відповідних записів до трудових книжок суддів і працівників апарату суду.

11. Вживання заходів щодо забезпечення своєчасного щорічного подання суддями та працівниками апарату декларацій особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, узагальнює інформацію та подає до відповідного органу повідомлення про порушення строку подачі декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

12. Складання протоколів оперативних нарад, зборів трудового колективу суду.

13. Оформлення матеріалів про прийняття присяги державним службовцями, вносить відповідні записи до трудових книжок.

14.  Проведення обліку стажу роботи суддям та працівникам апарату суду, що дає право на надбавку за вислугу років, контроль за встановленням надбавок та наданням відпусток відповідної тривалості, підготовка проектів наказів щодо встановлення цих надбавок.

15. Підготовка матеріалів щодо нагородження заохочення відзнаками працівників суду, проведення відповідного обліку.

16. Підготовка та подача в установленому порядку документи щодо призначення довічного грошового утримання суддям та пенсій працівників апарату суду.

17. Здійснення оформлення документів за підсумками проведення дисциплінарного провадження та службового розслідування, а також застосування заходів дисциплінарного впливу щодо працівників суду.

18. Оформлення та видача довідок, характеристик та рекомендаційних листів з місця роботи.

19. Здійснення оформлення листків непрацездатності та засідань комісії місцевого суду із соціального страхування.

20. Забезпечення підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, регулярне навчання працівників, веде облік підвищення кваліфікації суддів та працівників апарату суду відповідно до планів підвищення кваліфікації суддів та працівників апарату суду.

21. Ведення та облік відповідних журналів обліку особових справ, трудових книжок, відпусток, реєстрації відряджень, видачі посвідчень,  обліку реєстрації печаток та штампів.

22. Листування з кадрових питань з Державною судовою адміністрацією України, відповідним територіальним управлінням ДСА, Вищою радою правосуддя, Радою суддів України, Національним агентством з питань державної служби та іншими органами.

23. Підготовка інформації та подача звітів, аналізів, узагальнення про роботу з кадрами місцевого суду за вимогою відповідного територіального управління Державної судової адміністрації.

24. Здійснення оформлення документів для проведення перевірки передбаченої Законом України «Про очищення влади».

25. Заповнення даних в автоматизованій інформаційно-аналітичній програмі «Кадри WEB»

26. Виконання інших доручень голови суду та керівника апарату, що належать до питань роботи з кадрами.

 

Умови оплати праці:

посадовий оклад – 3 200 грн, надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду:

безстрокова

Перелік документів, необхідних

для участі в конкурсі, та строк 

їх подання

 

1.       копія паспорта громадянина України;

2.       письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою відповідно до додатку 2 до Постанови Кабінету Міністрів України Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» від 25 березня 2016 року №246)

3.       письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4.       копію (копії) документа (документів) по освіту;

5.       заповнену особову картку встановленого зразка;

6.       декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік

7.       посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

      Строк подання документів - до 12 години 00 хвилин 06 листопада 2017 року

 

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

В приміщенні Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська, за адресою: 49044, м. Дніпро, вул. Паторжинського, 18-А, каб. 4-а

07 листопада 2017 року о 10-00 годині

Прізвище, ім’я та по батькові,

номер телефону та адреса

електронної пошти особи,

яка надає додаткову інформацію

з питань проведення конкурсу:

Іващенко Юлія Олександрівна тел.(056) 46-70-83 inbox@gt.dp.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги:

 

Освіта:  

не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра;

Досвід роботи:          

не потребує;

Володіння державною мовою:

вільно.

Професійна компетентність:

 

Вимоги

Компоненти вимоги

технічні вміння

вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення

особистісні компетенції

відповідальність, наполегливість та ініціативність, системність і самостійність в роботі, вміння працювати в стресовій ситуації

професійні знання

якісне виконання поставлених завдань,

командна робота та взаємодія,

сприйняття змін

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

Знання законодавства:

Конституція України, Закон України «Про державну службу», Закон України «Про запобігання корупції»

 

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

Закон України «Про судоустрій і статус суддів», Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого Рішенням Ради суддів №25 від 02.04.2015р., Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва і Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 17.12.2013р. №173, Інструкція про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 20.09.2012р. №108.