flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перелік відомостей, що становлять службову інформацію та які можуть міститись в документах з організації діяльності Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська

25 травня 2018, 16:22
Додаток 2
до Положення про забезпечення доступу
до публічної інформації у Жовтневому
районному суді м. Дніпропетровська

ПЕРЕЛІК

відомостей, що становлять службову інформацію

та які можуть міститись в документах з організації діяльності Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська

  1. Відомості в організаційно - розпорядчих документах (накази, постанови, рішення, розпорядження, рекомендації), що надсилаються судам Верховним Судом України, Державною судовою адміністрацією України з питань забезпечення охорони державної таємниці, які містять службову інформацію.
  2. Відомості в документах суду, що містять службову інформацію, надані у володіння, користування чи розпорядження суду державними органами, організаціями, підприємствами та установами України.
  3. Листи, відомості та інші матеріали, підготовлені судом, які містять відомості, що не становлять державної таємниці, але у разі розголошення яких, можливе настання перешкод для забезпечення охорони державної таємниці.
  4. Відомості в листуванні, нормативно-розпорядчих та облікових документах з питань оформлення допуску працівників до державної таємниці.
  5. Відомості про кількість та окремі характеристики технічних засобів та програмного забезпечення, що використовуються для функціонування та захисту телекомунікаційної і комп’ютерної системи суду, а також відомості, що містяться в документах з технічного захисту інформації (крім документів загального характеру та таких, які мають гриф обмеження доступу «Таємно» та «Цілком таємно»).
  6. Відомості щодо режимних приміщень, зон, територій .
  7. Відомості у розпорядженнях та наказах голови суду про вжиття спеціальних заходів державного захисту.
  8. Відомості, що містяться в документах суду:

- які становлять внутрівідомчу службову кореспонденцію (доповідні, службові записки, накази тощо);

- щодо організації та діяльності органів суддівського самоврядування з питань внутрішньої діяльності суду (протоколи зборів суддів; протоколи оперативних нарад тощо);

- з адміністративно-господарських питань діяльності суду (окрім інформації про розпорядження бюджетними коштами, володіння, користування чи розпорядженням державним майном);

- стосовно питань організації ведення роботи з аналізу судової статистики, вивчення та узагальнення судової практики, що передує публічному обговоренню та/або прийняттю рішень або стосовно питань організації ведення роботи з аналізу, вивчення та узагальнення судової практики розгляду справ, які містять державну таємницю;

- щодо внутрішньої організації ведення обліку, реєстрації та зберігання службових документів діяльності суду;

- які містять матеріали службових розслідувань, дисциплінарних проваджень.

  1. Відомості, що можуть міститися в документах суду з організаційно-кадрової роботи (особові справи суддів та працівників апарату суду, з особового складу, щодо чисельності, складу та руху кадрів, надання відпусток, відрядження, оцінювання результатів службової діяльності державних службовців апарату суду, дисциплінарні стягнення, проходження медичного огляду тощо), у тому числі:

- відомості про особисте життя працівників суду, членів їх родини, сімейний стан, національність, релігійні переконання, стан здоров’я, адреса проживання, електронна пошта,  дата і місце народження, військові квитки, паспортні дані та інші документи, видані на ім’я особи та інші персональні дані, місце знаходження об’єктів власності ( крім області, де знаходиться об’єкт та реєстраційних номерів транспортних засобів) за якими можна її ідентифікувати;

- відомості про результати проведення тестувань з метою перевірки особистих морально- психологічних якостей, загальних здібностей;

-  будь-яких відомостей та даних стосовно неповнолітніх дітей, крім відомостей щодо майна, майнових прав, активів, інших об’єктів декларування, які перебувають у власності відповідно до декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування.

  1. Відомості, що можуть міститися в книгах обліку руху особових справ суддів, працівників суду та трудових книжок і вкладишів до них.
  2. Звіт за формою № 6 «Про чисельність працюючих та заброньованих військовозобов’язаних», тощо.
  3. Відомості, що можуть міститися в журналах обліку печаток і штампів суду.
  4. Відомості, що можуть міститися в обліково-статистичних картках на справи, реєстраційних журналах, алфавітних покажчиках справ, обліково-реєстраційних даних автоматизованої системи документообігу суду, журналах розгляду судових справ та матеріалів суддею, журналах реєстрації вхідної кореспонденції, журналах реєстрації копій апеляційних скарг, контрольних журналах адміністративних справ і матеріалів, переданих для розгляду судді, журналі обліку особистого прийому громадян, розносній книзі для місцевої кореспонденції, журналі розгляду адміністративних справ і матеріалів суддею, журналі видачі справ для ознайомлення, журналі видачі документів із судових справ, журналі обліку речових доказів, тощо.
  5. Відомості про забезпечення режиму секретності в разі введення правового режиму воєнного або надзвичайного стану (особливого періоду), тощо.
  6. Відомості, щодо систем життєзабезпечення та функціонування суду.
  7. Інші відомості, що становлять службову інформацію і можуть міститися в інших документах з організації діяльності суду.