flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакансії!

23 жовтня 2018, 12:03

УМОВИ

проведення конкурсу

на зайняття вакантної посади державної служби (категорія «В») – старшого судового розпорядника Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська (Дніпропетровської області)

 

Загальні умови

Посадові обов’язки:

1.Організовує та планує роботу служби судових розпорядників суду.

2.Розподіляє обов'язки між судовими розпорядниками та здійснює контроль за виконанням ними вказівок, розпоряджень голови суду, керівника апарату суду та головуючого у справі.

3. Визначає відповідального судового розпорядника за забезпечення проведення судового засідання.

4. Організовує  та забезпечує належний стан зали судового засідання, іншого приміщення у разі проведення виїзного засідання, взаємодію судових розпорядників з працівниками апарату суду з питань підготовки зали до слухання справи.

5. Забезпечує виконання вимог процесуального законодавства  щодо надання особам, які беруть участь у судовому засіданні пам’яток про їх права та обов’язки, що передбачені процесуальним законодавством України.

6. Забезпечує проведення за наявності відповідної ухвали суду судових засідань в режимі відеоконференції, в порядку передбаченому процесуальним законодавством України.

7. Забезпечує координацію діяльності щодо доставки в судове засідання  підозрюваних та обвинувачуваних, які тримаються під вартою, та інформує головуючого суддю про затримку чи неможливість доставки цих осіб до суду.

8. Забезпечує взаємодію з працівниками Національної поліції України, Національної гвардії України, Служби судової охорони з питань спільних дій щодо підтримання громадського порядку в приміщенні суду та в залі судового засідання.

9. Вживає заходів щодо створення безпечних умов для роботи судових розпорядників та вносить відповідні пропозиції керівнику апарату суду щодо удосконалення форм і методів роботи судових розпорядників.

10. Організовує та проводить із судовими розпорядниками навчання з питань діяльності служби, підвищення професійного рівня її працівників.

11. Звітує перед головою суду та керівником апарату суду про роботу служби судових розпорядників суду.

12. Під час забезпечення заходів щодо підготовки та проведення судового засідання безпосередньо виконує обов'язки судового розпорядника, передбачені відповідною посадовою інструкцією.

13. Вживає заходів безпеки щодо недопущення виведення з ладу засобів фіксування судового процесу особами, присутніми в залі судового засідання.

14.Сприяє доступу до приміщення суду та зали судового засідання  осіб  з обмеженими фізичними можливостями під час реалізації ними своїх прав.

15. Оголошує про вхід суду до зали судового засідання та вихід з неї та пропонує всім встати.

16. Запрошує за розпорядженням головуючого судді до зали судового засідання свідків, експертів, перекладачів приводить їх до присяги, а також запрошує до зали судового засідання інших учасників судового процесу. Приймає від учасників судового процесу документи, докази та інші матеріали, що стосується розгляду справи під час судового засідання.

Умови оплати праці:

посадовий оклад – 3500 грн, надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду:

безстрокова

Перелік документів, необхідних

для участі в конкурсі, та строк 

їх подання

 

1. копія паспорта громадянина України;

2. письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою відповідно до додатку 2 до Постанови Кабінету Міністрів України Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» від 25 березня 2016 року №246)

3. письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4.  копію (копії) документа (документів) по освіту;

5.  заповнену особову картку встановленого зразка;

6. декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік

7. посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

      Строк подання документів – до 08 листопада 2018 року

 

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

В приміщенні Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська, за адресою: 49044, м. Дніпро, вул. Паторжинського, 18-А, каб. 2

12 листопада 2018 року о 10-00 годині

Прізвище, ім’я та по батькові,

номер телефону та адреса

електронної пошти особи,

яка надає додаткову інформацію

з питань проведення конкурсу:

Ігнатенко Юлія Сергіївна  тел.(056) 722-00-80 inbox@gt.dp.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги:

 

Освіта: 

не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра;

Досвід роботи:          

не потребує;

Володіння державною мовою:

вільно.

Вимоги до компетентності

 

Вимоги

Компоненти вимоги

технічні вміння

вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення

особистісні компетенції

відповідальність, наполегливість та ініціативність, системність і самостійність в роботі, вміння працювати в стресовій ситуації

професійні знання

якісне виконання поставлених завдань,

командна робота та взаємодія,

сприйняття змін

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

Знання законодавства:

Конституція України, Закон України «Про державну службу», Закон України «Про запобігання корупції»

 

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

Закон України «Про судоустрій і статус суддів», Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого Рішенням Ради суддів №25 від 02.04.2015р., Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва і Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 17.12.2013р. №173, Інструкція про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 20.09.2012р. №108.